onsdag den 17. september 2014

Endelig tid til en opdateringVi er flyttet til Danmark for 2 uger siden og knokler med arbejde og opgradering af min farmors hus. Jeg elsker allerede haven og ser frem til at den en dag er min alene til at ændre og forbedre uden at skulle hente tilladelser (der er fx et buskads og et par træer, der skal fældes efter min mening), og planlægningen er i gang. Jeg kan ikke lave meget indtil foråret alligevel, men jeg vil prøve at anlægge lidt bede - om ikke andet bare klargøre dem - og så plante til i foråret.

Dette er det eneste bed, der egentlig findes i haven, resten er lidt tilfældigt. Vi har fjernet en del skvalderkål og skåret kanterne til.

Ja spaden står der sågår endnu. :)

En lille hyggekrog, der engang har været en dam. Det er her, jeg gerne vil fælde den store lyse gran, da den tager en del aftenslys. 

Udsigten fra midt i haven op til huset.

Et kig til den gamle køkkenhave, hvor jeg vil have etableret højbede. Her står også midlertidigt de få planter jeg havde plads til at tage med fra Holland. Desværre kun 1/10 del af dem jeg ville have med :(

Kig op til det gamle, selvgjordte drivhus. Der er pt. fyldt med tomater og vindruer. :)

"Æblelunden" med de 3 æbletræer. Træet bagerst giver så mange æbler, at jeg slet ikke kan følge med!

Bag Æblelunden er der bare et stykke græs og en gammel maskine, som min onkel bruger til smådele når hans nyere model halter. Tror jeg laver min kompostbunke, plantebord etc. hernede i fremtiden. :)

Og endelig drivhuset, der roooooder! Vil grave lidt ned, da det er meget, meget lavt for en på min højde. Så er der også plads til at jeg kan lave permante bede i stedet for de flamingokasser. Vinen skal også klippes ned, da den fuldstændig har overtaget det hele.

Jeg har en masse tulipanløg jeg skal have lagt og håber så at der til foråret er bare lidt at kigge på. :) Mere om det i et andet indlæg! :)

2 kommentarer:

  1. Det ser rigtig lovende ud, og du har mange gode idéer. Det kræver selvfølgelig en masse arbejde, men det bliver spændende at følge med på sidelinjen.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja jeg synes også, der er nok at tage fat i, men det bliver en spændende udfordring :) Det er som at kunne male på et blank lærred! :)

      Slet