onsdag den 31. maj 2017

Nyt stort bed tager formVi er i gang med at grave en stor trampolin ned til ungerne (og manden), som jeg kunne købe brugt. Den har længe været en drøm for dem, men uff den er grim sådan én. Så den graves ned - også af sikkerhed for ungerne.

Men uha der er meget jord i sådan et hul! Heldigvis har jeg en masse græs, så jeg har lagt en del af jorden ud i mit alligevel-kommende-viftebed, sådan at jeg fik det et års tid tidligere end planlagt. 

Det ser sådan ud
Ja, manden er lige med :) I det første bed er der i år kun dahlia. I det bagerste (som er meget større end det ser ud. Ca8*1.5 meter), vil manden gerne have 2 pære træer. Da det er det eneste han har ønsket, har vi netop bestilt 2 forskellige: Alexander Lucas - min mand hedder Alexander - og en Conference. Derudover har jeg bestilt ikke mindre end 53 stauder og græsser. Skal det gøre, skal det gøres ordentligt!

Desuden har vi fjernet en hæk nede ved havedammen vi har lavet sidste år, og skal der være en terasse og igen 2 staudebede, så jeg kunne ligesågodt købe det hele samlet. 

Ellers er der her lidt billeder:

Min egen lille havefe i baggrunden :)


Første år den lille blommeiris blomstrer så godt. Den var klemt inde i et buskads som vi ryddede, da vi flyttede ind.
Hav en skøn dag :)2 kommentarer:

  1. helt enig med dig ang. "skønheden" af trampolinen :( :( , jeg glæder mig også til den dag hvor ungerne ikke gider den mere :) :) - og tak for stemningsbillederne :) de er gode :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Mange tak, Tim :) Ja uha, her går der en del år endnu - den ældste er bare 4. Og gad vide om manden nogensinde bliver træt af den? ;)

      Slet