mandag den 19. maj 2014

Den bedste weekend længe :)Denne weekend. Wauw. Du ved, den følelse, hvor du bare ikke vil have at det stopper? Sådan har vi følt det denne weekend. Især om søndagen, hvor vi rigtig fik nydt haven og de 27 grader vi har haft. Alyssa fik indviet sit nye badebassin, hun fik af Alex' mor, og mens far og datter plaskede løs, fik jeg taget billeder af haven :)

This weekend. Amazing! You know that feeling, where you just want to stop the time and stay in the moment? That's how we felt this weekend, especially on Sunday where we really enjoyed the garden and the 27 degrees we had. Alyssa used her new swimming pool for the first time og while her and her Dad were splashing around, I took some pictures of the garden :)

ENJOY!

Vores 7 jordbærplanter plantet rundt omkring i haven er fremme med små fine bær.

 De to første roser blomstrer omend de ikke er så smukke i år som sidste år. Har desværre en MASSE bladlus, som jeg ellers dagligt prøver at bekæmpe. :(


Spike nyder vejret på et af kattenes favorit steder. :)

Rose ligger også og daser :)

Og Alyssa hygger med badebassinet :)

Jeg håber, at alle I andre også havde en helt igennem fantastisk weekend!
Hope you all had an amazing weekend!

4 kommentarer:

 1. Tak for turen :-) har du hørt om Calypso fra Bayer. Det sprøjter jeg alle mine roser med omkring den 10. Maj og så ser jeg stort set ikke lus resten af sæsonen. Det laver også et produkt mod rust mv. som jeg putter i samme blanding.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Hanne

   Tak for rådet! :) Jeg har ikke hørt om Calypso, men har heller ikke kigget så meget efter sprøjtemidler da jeg egentlig helst vil undgå det i haven. Er det biologisk eller hvordan? :)

   Slet
 2. Så dejligt med en god weekend.
  Det er så skønt med fri,
  hvor man bare kan være sammen.
  God og dejlig dag til dig.
  Klem Lonni

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har helt ret Lonni! At have fri med familien er virkelig det dejligste :)

   Hav en skøn dag! :)

   Slet