tirsdag den 13. maj 2014

En ære!Det er ikke mindre end en ære i dag at være tilføjet til siden over alle sider når det kommer til haveblogs i Danmark :) Jeg er endelig på listen, se selv om du kan finde mig på www.haveblogs.dk :D

I'm honoured! I'm now a part of the mother site for garden blogs in Denmark :) Check it out! www.haveblogs.dk

Her har det været træls vejr i maaaange dage, men i weekenden tog vi alligevel til en forlystelsespark her i Holland kaldet Efteling. Der er en masse at se og opleve, da det er bygget op som en eventyr/fe-inspireret park :) 

It's been a shitty weather for aaaages now. We still went to the Efteling this weekend though. It's an amazing place with lots to see since it's created in a fairytale-like style :) Smukt, ikke? :)

I parken er der KÆMPE rhodondendron overalt. Det er hele træer og kæmpe buske. Imponerende!  Så disse blade/blomster på et træ. Har aldrig set dem før. Kender du dem?4 kommentarer:

 1. Velkommen til! Kan sagtens følge dig. Jeg ankom på haveblogs.dk for en uges tid siden. Vil glæde mig til at følge din blog, hvor du formentlig er velsignet med en anelse længere sæson end i Danmark.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :) Er super glad for det :)
   Jeg er super heldig med sæsonen ja, det starter tidligt og varer længe. Hvis så bare solen ville komme lidt frem igen :)

   Slet
 2. Hej Sandie.
  Ja det kan godt tage lidt tid at komme på Danske Haveblogs, alt efter hvem man spørger.
  Fantastiske billeder, kanaler og søer danner skønne rammer alle vegne.
  Jeg tror den smukke busk er en Kornus Cousa eller koreakornel. I min blog, er et par billeder fra Sonjas have 7. jul. 2013. Hun har dem i både hvid og lyserød, og enkelte og dobbelt. I Holland blomstrer de åbenbart 6-8 uger før her.
  Bente

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Bente :)

   Jeg tror, at du har helt ret i, at det er en Kornus Cousa. Hvor er den skøn! Gad godt have en i hvid :)
   Ihh, og de findes i dobbelte også? Jeg MÅ have sådan én en dag :)

   Slet