tirsdag den 14. oktober 2014

HaveplanNu hvor jeg har vænnet mig lidt til haven og har fået forskellige idéer, vil jeg super gerne have lavet en haveplan, jeg kan arbejde hen imod de næste par år. Det nemmeste ville være at lave sådan en på computeren. Mon der er nogle af alle jer gæve havebloggere, der kender til sådan et program? :)


Udover det, viser jeg lige lidt billeder fra de skønne områder omkring Brenderup, hvor vi nu bor :) Vi elsker en lang gåtur lørdag formiddag - den lille rødtop skal brænde noget krudt af - og i lørdags var det exceptionelt smukt. :)
4 kommentarer:

 1. Smukke billeder og dejligt billede af den lille rødtop. Jeg kender desværre ikke noget til programmer med haveplaner. Måske ved Signe på Signes Vals noget, men hun har travlt med at flytte.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja hun har nemlig travlt og hvor jeg under hende hendes nye hus og dne fine røde bil :) Håber sådan hun kommer helt fantastisk igennem flytningen og glæder mig til at se, havd hun får gjort ved den nye store have hun får :)

   Jeg må kigge mig lidt omkring :)

   Slet
 2. Godaften Sandie.Dejligt med en tur i skoven................og den lille rødtop ser også ud som om hun nyder det.
  Jeg laver mine haveplaner på A4 papir..............det er dejligt nemt.
  God weekend Jette  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette :)

   Jeg endte også med at lave en haveplan i papir, så må jeg se, om det endelige resultat ender med at ligne det tiltænkte blot en smule :)

   Håber du har haft en god weekend.

   Slet