torsdag den 12. februar 2015

Tilbage igenEfter besøg fra Holland og nogle travle dage, hvor jeg er blevet drænet for energi, er jeg nu tilbage. 

Efter i morgen har jeg barsel og hold nu op, hvor jeg glæder mig! Jeg er alt for træt til at sidde foran computeren i 8-9 timer og arbejde. Jeg har brug for frisk luft! 

Heldigvis arbejder jeg hjemmefra, så jeg har mulighed for at tage min frokostpause i haven og så bare spise mens jeg arbejder. I dag har jeg netop været ude og flytte en bunke grene, der lå i vejen på græsplænen og så flyttede jeg nogle løgplanter, der havde besluttet sig for at titte op dér hvor jeg har lavet gren-aflægningshjørne ( :P ). De er nu kommet op i det lille cirkelbed, jeg har lavet ved et gammelt æbletræ, hvori der også er plantet 2 klematis. Besluttede mig for også at flytte lidt vintergækker derhen. Så mangler jeg blot til planter i bedet til foråret. Tror bare jeg skal have lavendel dér, da det dækker så fint. :)

I går, da jeg gik en runde i haven, opdagede jeg en enkelt krokus, der næsten var sprunget ud. Det er en af dem, der er i haven fra farmors tid, så jeg havde ingen anelse om, hvilken farve den ville have. Den viste sig så at være orange.  :) Ikke en farve jeg selv ville vælge til krokus, men den bliver her naturligvis! 

Ellers har jeg opdaget, at der er RIGTIG mange vintergækker og erantis spredt ud over den bagerste del af haven, som vi ellers ikke bruger. Er sikker på, at der er nogle klumper, der skal deles næste uge, så de kan komme over i den del af haven, vi ser inde fra huset også. :)

Hvordan har I det ellers?10 kommentarer:

 1. Godt der dukker lidt op i din have, det er altid spændende det første forår, hvad der kommer op. .
  Fint - venter bare på forår :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det ER virkelig spændende :) Især fordi der allerede nu er en del løgvækster, som jeg ikke kan identificere. Må vente til de blomstrer :)

   Så venter vi på det samme :)

   Slet
 2. Tak jeg har det fint. Har lige fået vinterferie for 5 kvarter siden :)
  Desværre er det jo temmelig koldt i vejret, så jeg tør ikke rigtig lave noget i haven, da min ryg lynhurtigt gør knuder hvis den bliver kold. Nu skal vi dog også have lavet en del på loftet her i weekenden, så det er ikke fordi jeg ikke har nok at se til.
  Håber dog der også bliver tid til noget havearbejde i løbet af ferien.
  Herligt med en "mark" med vintergæk og erantis, der kan flyttes. Jeg har 4-5 klumper med vintergækker sat af den tidligere ejer. Har overvejet at dele dem, men det bliver vist først til næste år, da jeg først ville skulle finde plads til dem et andet sted...og det er nemmere sagt end gjort. Næsten hver gang jeg graver lidt i et bed støder jeg på blomsterløg efterhånden. ,)

  Nu skal jeg jo også snart finde plads til alle de der clematis jeg har bestilt hjem fra Tyskland....!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor mange endte du med at bestille? :) Jeg har endnu 3, der skal i jorden - håber at det kan gøres næste uge, så de kan etablere sig :)
   Hvor træls med ryggen, jeg kender det alt for godt! Håber ikke den bliver overbelastet af weekendens kommende arbejde!

   Haha! Ja, jeg drømmer om en have fyldt med forårsløg, der kommer igen år efter år, så der skal bestemt deles en del af de klumper med vintergækker etc. farmor har stående. Så ender den forhåbentlig ligesom din - med at man ikke kan grave uden at finde et løg ;)

   Slet
  2. Uh...det er jo næsten pinligt...men bestilte 13 clematis... ;)

   Slet
 3. Skønt at du har så mange forårsløg, at du kan dele dem, som du har lyst til. Det kan hurtigt give rigtig mange blomster, når man deler løg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg føler mig også meget heldig :) Kan slet ikke erindre, at farmors have havde så mange vintergækker fx. Det er dejligt!

   Slet
 4. The first blooms of the season are always the most exciting. Enjoy the discovery, Sandie! I'm glad your pregnancy is going well. Take care of yourself. xxx ~ Nancy

  SvarSlet