onsdag den 6. maj 2015

Tulipaner MÅ da være en yndling hos de fleste?Hos mig er de i hvert fald en favorit! Jeg har ikke mange blomster i haven, da farmor ikke havde de store staudebede, men jeg sørgede for at lægge nok tulipaner i efteråret til at jeg kan plukke et par her og der til buketter. For tulipaner KAN jeg ikke undvære! Jeg har både nogle tidlige, sene, store, små, fyldte, enkelte, flerfarvede og ensfarvede. De er så fascinerende i alle stadier, at jeg må have dem alle :P Håber på, at have endnu flere næste år, i flere dele af haven, da de lige nu mest er koncentreret i et enkelt bed, som jeg anlagde i efteråret :)

Her er lidt tulipanbilleder fra i morges kl. 8.30

De er da lige til at blive glade af :)

Jeg skal se, om jeg kan få luget lidt i dag samt lagt sten i kanterne af bedene mens Connor sover.
 Hvad skal I i dag?

14 kommentarer:

 1. tjaaaa... jeg skal passe mit arbejde idag, men til fyraften regner jeg med et par timer i haven med lidt lugning :), og det er nogle rigtig flotte tulipaner i har i haven :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber du fik nået lidt havearbejde :) Jeg nåede kun at luge og plante et par krukker til med noget mere spændende end afdankede forårsløg :P

   Slet
 2. Dejligt med tulipaner, dem kan man ikke undvære i haven.
  Jeg kan bedst lide dem, vi har fælles fra Netto og Angelique tulipanerne.
  Du må have lavet et staudebed.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er også smukke :) Jeg har en del roser og lidt stauder stående i et midlertidigt bed ved køkkenhaven, som jeg skal flytte rundt på og lave et nyt bed til, så det skal der arbejdes på de næste dage tror jeg :) Skal dog finde et sted, hvor jeg kan købe nogle geranium, da jeg har en del skvalderkål i hvaen :)

   Slet
 3. Hej Sandie.Det er bare SÅ dejligt med alle de skønne tulipaner....................og godt du har dem når du ikke har
  så mange stauder.Jeg viser også masser af tulipaner i dag........................det er bare lige til at blive glad af.
  I dag skinner solen.Så den står på havearbejde................men er næsten nået rundt til alle mine bede.
  Men skal lige ud og have købt nogle agurk planter til mit drivhus.
  Rigtig god dag knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette :)

   Fik du dine agurker? Jeg har selv spiret nogle spkaldte jungleagurker, som vist ikke er en rigtig agurk. Glæder mig til at se om planterne kan overleve :) Skønne tulipaner vi begge har! :) Men du har dog en del flere end mig! Må se, om jeg kan komme op på dit niveau næste år :)

   Slet
 4. Sandie, your tulips are simply gorgeous. I love the variety. Your bouquets must be wonderful! Enjoy your beautiful garden! Hugs, Nancy

  SvarSlet
  Svar
  1. Thank you so much Nancy :)

   I will make a post one of the following days with a bouquet I made the day before yesterday :)

   Slet
 5. Hej Sandie
  Tulipaner må vi have og gerne i overflod. Jeg har lige nået en tur omkring min kolonihave efter jobbet og her var alle tulipanerne sprunget ud. Hvor var det smukt :o))

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de er slet ikke til at få nok af. Hvert år er der nye sorter, man gerne vil prøve og uanset, hvor mange man lægger om efteråret, så synes man aldrig at der er nok, når de kommer op i foråret :P

   Slet
 6. Dine tulipaner er skønne, forstår godt du er glad for dem :-)
  Jeg satte godt 300 tulipanløg i efteråret, og var meget spændt på om jeg kunne have dem i fred for rådyr og harer, men det er heldigvis gået fint. Musene spiste dog nogle af mine hvide tulipanløg i vinter, men heldigvis ikke dem alle. Så ingen tvivl om, at der skal sættes endnu flere tulipanløg hos mig igen til efteråret.
  Det meste af dagen er gået med arbejde, og i dag har jeg kun været ude at tilse mine planter i drivhuset - det er yderst sjældent, at jeg ikke tager et par timer i herhjemme i mine egen have efter fyraften, men i dag trængte jeg bare til at lave ingenting.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nogle gange er det rart at kunne tage en hviledag - også selvom det "bare" er fra haven :) 300 tulipaner er godt nok mange! Jeg tror jeg lagde 100 og dét var mange for mig ^^ Men okay, din have er rigtig stor :D

   Slet
 7. Hej Sandie!
  Tulipaner er bare for lækre, er blevet smask forelsket i at have dem her for første gang, og de er stærkt vanedannende, smukke i tusmørket, i solen, i regnen, osv. Stod og tænkte da jeg kiggede i dybet af en af dem den anden dag, gad vide om det er der kalejdoskopet udspringer af?
  Så jeg forstår du er vild med dem, og må ha flere:-)
  Hilsen Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor dejligt, at du også har fundet en kærlighed for tulipaner :D De er simpelthen så smukke :)

   Slet