tirsdag den 22. marts 2016

Kunne jeg være SÅ heldig?

At have en digitalis i haven? 


Jeg har luret lidt på denne fætter oppe i køkkenhaveafdelingen og tror måske det kan være en selvsået digitalis, men hvad siger I? 

Jeg har ønsket mig dem længe, men har ikke selv sået dem - det var meningen jeg ville købe nogle blomstrende eksemplarer i år, der så kunne selvså sig.

HVIS det nu er en digitalis, kan jeg så flytte den?

4 kommentarer:

 1. Hej Sandie
  Ja det kan du sagtens og det er en digitalis. Jeg har mængder af dem, som jeg graver op og smider væk, ærgerligt du bor så langt væk fra mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, hvor er det dejligt at læse! Nu er jeg glad(ere) :D Ja, det var en skam at du bor så langt væk, hvis du ligefrem kan smide væk af dem :O :)

   Slet
  2. Tilslutter mig Lisbeth, helt sikkert digitalis. Når den blomstrer (i år eller senest næste år) skal du bare lade den stå til frøene er modne, den selvsår sig MEGET villigt. Kan dog anbefale at håndluge, som babyer ligner det alt muligt andet ukrudt og kommer i mængder der svarer til! Hos mig piblede det frem med frølinger i januar, mindst 100 fra en moderplante... Hvilken rigdom ;-).

   Slet
  3. Hvor er I heldige, at I har så mange :) Jeg drømmer om at have haven fyldt, så den bliver passet godt på. Jeg tror dog, at jeg flytter den ned i staudebedet i morgen. Den passer ikke lige så godt ind i køkkenhaven :) Og jeg håndluger altid, selv de store bede, så skal nok være forsigtig til næste år :)

   Slet