fredag den 4. marts 2016

Så er der sået af første omgang

Over de sidste 2 uger er der endelig blevet sået lidt og metalhylden fra drivhuset er hentet ind, så der er plads til alle de små potter. 

Peberfrugter er spiret. Men så har jeg sået tomater og auberginer i går sammen med lidt sommerblomster, bl.a. stolt kavaler, hør, pæon-sommer-asters og 2 andre jeg ikke liiiige kan huske navnene på.

I dag er der sat 160 lathyrus til forspiring og derudover har jeg forsøgt mig med "hvid timeviser". En virkelig smuk blomst, jeg engang fik gratis frø af, så nu må jeg se, om de vil spire, selvom det vist er en smule for tidligt med dem. 

Håber det går :)

I næste uge er der lidt staudefrø samt nogle flere sommerblomster, der skal sættes i gang.

God weekend allesammen :)

6 kommentarer:

 1. Hej Sandie
  Ja så er du kommet i gang med såningen. Jeg har kun sået lathyrus og Rudbeckia, jeg sår ikke så meget. Tomaterne venter jeg med til omkring 1. april.
  God aften

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej :) Jeg plejer heller ikke at så ret meget, men i år ville jeg alligevel afprøve noget nyt, da jeg gerne vil have riiiigtig mange blomster til mit bryllup :)

   Dejlig aften til dig :)

   Slet
 2. Mine penispebre (Det hedder de altså!) er slet ikke spiret endnu, nu er det en uge siden jeg såede, så er da lidt spændt på om de overhovedet bliver til noget.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi krydser fingre :) Nogle gange tager det jo lidt længere tid end man håber på. Det er bare svært at være tålmodig :O :)

   Slet
 3. Hej Sandie.Godt at være i gang med at så.Det skal jeg også i gang med i næste uge.
  Har så mange frø så det er bare med at komme i gang.
  Men viser masser af smukke violer som jeg lige har købt.
  Rigtig god søndag til dig Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, jeg elsker bare violer. Må vist hellere ind og læse med i dag :)

   God mandag!

   Slet