fredag den 17. marts 2017

Igen igenIgen igen skete det, at jeg ikke fik skrevet hen over sommeren, men der var nu en god forklaring. 
Vi skulle nemlig giftes i haven i august og jeg brugte MANGE timer på at få haven til at fremstå flot og toptunet, omend ikke så blomsterrig som jeg havde håbet. 

Vi ordnede selv alting - med lidt hjælp fra venner og familie - og jeg bandt bl.a. selv min, min venindes og min datters buketter :)

Lige her får I et par sneak peeks og så skriver jeg ellers et længere indlæg senere når jeg kommer ind fra haven. Jeg er nemlig ved at klippe roser og fjerne overvintrene mælkebøtter fra staudebedene. :)

 Her blev vi viet af vores fantastiske, nede på jorden, afslappede præst :)

 Min buket :)

 Af blomster fra min egen, min mors og mormors have 

Elsker det her sted i haven, der er så frodigt på gangen ned til drivhuset - og naboernes og vennernes børn nød at kunne lege i haven  mens vi voksne nemt kunne holde øje med dem
 Ca. 70 børn og voksne kunne passe i haven :)

Awwwwww <3

6 kommentarer:

 1. Hvor er det dejligt du er tilbage igen, jeg har tænkt på dig hver gang jeg har været ovre ved Jas. Kunne godt huske du skrev at i skulle giftes, det ser ud til at solen var med jer og det gode vejr og det er bare så afgørende for at det bliver et helt fantastisk havebryllup. Tillykke til jer begge og hvor var det en smuk buket. Måske vi når at hilse på hinanden i år.
  Masser af forårshilsner fra Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor dejligt, at man ikke er blevet glemt :) Vejret var rigtig fint, men vi blev viet i et par regndråber, og der var små byger her og der, så vi løb i ly i teltet indimellem :) Og mange tak i øvrigt, ville da bestemt gerne mødes - måske i forbindelse med en JAS tur.
   Hilsener fra Fyn

   Slet
 2. Hej Sandie
  Jeg har også tænkt på dig, sidste gang her for et par dage siden, pludselig var du her igen. Det ser ud til at have været et dejligt bryllup. Tillykke til jer. Vi ser frem til at høre mere fra dig.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er sjovt som lysten lige pludselig kommer over en igen - eller måske vågner man bare af sin vinterdvale med fornyet energi? Brylluppet var rigtig hyggeligt og afslappet. Lige som vi ville have det :) Det ser ud til at tingene går godt i din have, jeg følger jo stadig med indimellem.
   Knus

   Slet
 3. Tillykke med brylluppet. Gæsterne ser jo glade ud og bruden stråler. Dejligt I havde en god dag. Det er en fantastisk flot brudebuket, jeg er vild med alle de forskellige stærke farver.
  Hav et godt forår!

  Hilsen Elna

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Elna. Det var en fantastisk dag :) Og tak for komplimenten på min buket, jeg var også selv vild med alle de forskellige farver - det var lidt mere cottagehave og lidt mere mig :)

   Slet