mandag den 29. februar 2016

Så blev projektet i drivhuset færdigt. Jeg havde ikke helt nok brædder til indgangen, så der ligger de gamle fliser, som også lå i det tidligere drivhus fra dengang min farmor byggede sit. Når jeg engang finder nogle gamle brugte brædder, kan fliserne komme ud, sådan at der er trægulv over det hele. Forestil jer, når det er tørret og har fået en gang træbeskyttelse. Så skal det nok blive fint :)


Og det bedste af det hele? Det har ikke kostet mig én krone. Brædderne lå her i forvejen og udover det har jeg kun brugt søm og hammer. 

Jeg ved, hvad du tænker ... Er det nu i vatter? JA, det er det ;)

8 kommentarer:

 1. Hvor er du flittig, jeg kan nemt forestille mig når det får træbeskyttelse hvor godt det bliver. Flot at du har fået det i vatter, det er ikke helt nemt :o)
  Forsat god aften fra Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Linda :) Og nej, det er ikke helt let. Min mor og stedfar (tømrer ihærdig mand) var på besøg i weekenden da jeg var halvvejs og han skulle måle både på den ene og anden længde om det nu lå lige. Han var en stolt mand ;)

   Slet
 2. Det ser flot ud, imponerende at det er i vatter. Godt klaret.

  SvarSlet
 3. Hej Sandie.
  Godt at man kan bruge lige hvad man sådan har på lager..........og når det har fået en gang træbeskyttelse bliver det bare flot.
  Nu mangler vi bare det gode vejr.Men vi må vist være tålmodige lidt endnu.
  Rigtig god dag knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette,

   Ja, det er virkelig dejligt når man kan genbruge ting :) Håber og håber på at vejret snart vender til det lidt lunere :)

   God dag til dig også :)

   Slet