onsdag den 23. april 2014

Dengang rejsen startede. Del 3 - i dag :)Hvordan ser haven så ud i dag? 
Altså lige præcis i dag. D. 23 april 2014? 

Jo... Den er fin, synes jeg :) Der er stadig meget, der skal gøres, mange planter, der skal vokse til, og mange nye, der skal købes, men på trods af dét, er jeg glad for den udvikling, der indtil videre er sket i det andet forår af havens liv. Desværre er himlen overskyet, men man kan ikke være lige heldig hver gang :)

Se med i de billeder, jeg netop har taget. 


Det var en kort rundtur i selve haven :)
Herunder følger lidt close-ups og lignende. Enjoy!

Min store løjtnantshjerte. Jeg har 2 hvide og 2 lyserøde, men denne er den første jeg plantede, så den er en del større end de andre, som jeg plantede for en måneds tid siden.

Her er en af de hvide. Hvor er den plante bare en genial og elegant skygge-plante :)

Jeg mener, at denne plante hedder Jacobsstige, men ret mig gerne, hvis jeg tager fejl. Sidste år var denne plante ikke særlig stor, men jeg skal da love for, at den har bredt sig i år. Trives også ganske glimrende i skyggen.Min eneste blomstrende iris. Cat's Eye, kaldes den vist. Håber, de andre også blomstrer næste år. Indtil videre kommer de kun op med blade.


Mine blå anemoner er de nyest ankomne i haven. Jeg købte 3 planter, da jeg var med familien i Keukenhof her sidste uge. Håber de kan brede sig nede i hjørnet, da der stadig er meget bart og det gerne må være lidt "vildt" og "skov-agtigt" dernede. :)

Jeg har mange akelejer i min have, og denne er den første til at blomstre i år. De andre er lige i hælene på ham her, så dem ser jeg nok om en dag eller 2. Jeg elsker simpelthen akelejer. De er så majestætiske og smukke. De er hårdføre, men alligevel så elegante. De formerer sig let og hvis jeg ikke mener, de skal gro, der hvor de selv synes, så er småplanterne lette at genkende og fjerne. Desværre er der mange, der ser akelejer som ukrudt, netop fordi de formerer sig så let. Hvad synes du om akelejer?

Op ad vandrøret ved døren til skuret, der fører til huset, har jeg en klematis med den skønneste dyb-lilla farve. Sidste år fik jeg kun et par enkelte blomster, men indtil videre kan jeg tælle 11 på den i år, så jeg glæder mig til at se den blomstre :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar