torsdag den 12. marts 2015

Hvad der blomstrer nu :)Så er jeg tilbage igen - med billeder! :)

I dag har jeg plantet 2 nye blåbær og en hindbær jeg fandt i Netto til 25 kr stykket. Jeg har i forvejen to blåbær, jeg har taget med fra Holland. Alle blåbær er blevet plantet over i det nye skovbed, dér hvor solen rammer, da de vist er ret glade for den nåletræsjord. :) 

Derudover fandt jeg nogle hvide anemoner, der også kunne blive plantet i skovbedet - de er så smukke tæt på med et skær af lyserødt. Se selv:Ellers blomstrer her en masse krokus, som du kan se nedenunder - nogle var her i forvejen og andre har jeg plantet i efteråret. 


 Er helt vild med denne her hvid/lilla. :)Ihh, hvor er det skønt at have et kamera igen - også selvom det kun er et mobilkamera! :)

6 kommentarer:

 1. Godt du er med igen, du har mange kønne krokus, og billederne af den blålilla er supergode.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, jeg er også glad for at være her igen :D

   Slet
 2. Hej Sandie..hvor er det godt du fik billeder på igen. Nøjjj hvor er de fine dine anemoner, den farve har jeg ikke set før. Og krokus har du også er det ikke bare skønt med nogle forårsdage.
  Forårshilsner fra Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Linda

   Forårsdage er fantastiske! Så gør det ikke noget, at lillemanden ikke vil ud og hilse på igen - det kan han gemme til en gråvejrsdag ;) Jeg havde heller ikke set dem før, så jeg måtte bare have 3 stk med hjem - mon ikke de spreder sig med tiden?

   Slet
 3. Hej Sandie
  Godt du igen kan få billeder på bloggen. En haveblog gør sig nu bedst med masser af skønne billeder, som dem du viser idag ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Heidi :)

   Ja, du har så ret! En haveblog skal nu altså have billeder :)

   Slet