fredag den 13. marts 2015

Kan I hjælpe?Jeg har en masse løgplanter (tror jeg), der så så lovende ud, da de begyndte at titte op, men de ender blot ud i en masse blade og nu er jeg faktisk ikke sikker på, hvad det er alligevel. 

Kan I måske hjælpe med at identificere dem og give et bud på, hvorfor der kun er blade og ingen blomster?Se, jeg havde troet at der var tale om scilla (tv.) og krokus (th.), men der er kun blade. Har MANGE af disse totter rundt omkring. Desuden er der en del totter kun med blade til påskeliljer som I kan se på øverste billede. Hvad er nu dét for noget? Havde håbet på masser af narcisser :(


Ja, og luget er der ikke. Kan simpelthen ikke komme derned med min store mave :P

4 kommentarer:

 1. Nej det er ikke nemt at luge med gravid mave. Jeg har også mange totter af den slags i haven,det er ikke noget særligt, der er masser af små løg underneden og der bliver mere og mere af det, jeg kan ikke huske om, det er dem der bliver til fuglemælk med fine hvide blomster. Men de breder sig meget og kan godt undværes i haven.
  På første billede er det påskeliljer, som aldrig kommer i blomst. Jeg har prøvet at tage nogen op og dele, men de er aldrig kommet i blomst. Du kan prøve om det vil lykkes for dig. På det sidste billede er det rigtigt, at det er scilla til venstre, og dem jeg skriver om først til højre.

  SvarSlet
 2. Hej Lisbeth :)

  Tak for hjælpen :) Så længe, der kommer blomster, så må de meget gerne blive i haven. En skam med påskeliljerne dog :/ Ved du hvorfor de ikke vil blomstre?

  SvarSlet
 3. Hej Sandie.Ja!! jeg tror vi alle har sådanne totter rundt om i haven............................måske vil det hjælpe at dele dem.
  For vi vil jo alle gerne have blomster i stedet.
  Pøj-Pøj med maven Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for svaret Jette :) Jeg tror, at jeg vil dele dem, der viser sig slet ikke at blomstre når vi når juni, så må vi se, hvad der sker næste år :)

   Slet