tirsdag den 10. marts 2015

Ufrivillig pausePt. sker der ikke meget på bloggen, da både min og kærestens kameratelefon er i stykker, og vi ikke har noget andet kamera :(
Det er en skam, for jeg har egentlig nået en del, nu hvor vejret har været så flot og har samtidig nogle planter i haven, jeg gerne ville have hjælp til at få identificeret. I dag vil jeg prøve at komme ind til byen og se, om det ikke skulle være muligt at få repareret kærestens telefon, da han bruger sin til arbejdet også. Så må min vente til næste måned. 

Det ville jo også være rart med et kamera til lillemandens ankomst inden så længe!

Ja, og jeg vil også gerne vise et billede af vores nye hund. :D

Jeg følger med på alle bloggene, men lægger ikke så tit en kommentar, det er jeg ked af! Men smukke, smukke billeder I får lagt op af jeres forårshaver. :)

Håber snart vi ses igen :)

8 kommentarer:

 1. Øv hvor ærgerligt med jeres telefoner. Jeg glæder mig ellers til at se billeder af lillemanden, den nye hund kunne det da også være sjovt at se.
  Håber du kan få den repareret.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Lisbeth. Det lader til, at jeg kan komme derud i morgen og få den repareret på dagen :) Så må vi håbe, at baby venter lidt endnu ;)

   Slet
 2. Hej Sandie
  Øv øv at begge telefon kameraer strejker. Jeg har lige fået en iPad der er heldigvis også kamera i hvis uheldet skulle være ude. Det er dog lidt lettere med telefonen. Nej hvor spændende med en lille hund og med fødslen lige oppe over så skal mindst et af de kameraer bare virke. Håber at du får det ordnet både for jeres og vores skyld :-)
  Kh Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne :)

   Jeg skulle gerne kunne få den ordnet i dag, da jeg ikke havde mulighed for at låne en bil i går. Så jeg krydser fingre :)

   Slet
 3. Det var da pokkers surt at begge telefoner går i udu...øv... Håber I snart får det fikset. Krydser fingre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er lidt surt, men det bliver forhåbentligt ordnet i dag :)

   Slet
 4. Hej Sandie.Øv !!! med jeres mobiltlf.For vil da gerne se både jeres nye vovse og lillemanden når han kommer.
  Håber det lykkes at få dem repareret .hurtigt.
  Mange solskinshilsener fra Kbh.knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette :)

   Det lykkedes os at få repareret kærestens mobil, og så tager vi min næste måned. Det er jo en dyr omgang at være så klodset ;)

   Også solskinshilsener fra Fyn :)

   Slet