søndag den 18. januar 2015

De siger sne, men ...... jeg glæder mig nu til foråret! Uanset, hvor meget jeg elsker et godt lag sne, og føler mig skuffet over endnu ikke at have fået sne her i Brenderup, så synes jeg nu altså at det kribler i fingrene!

Frø er bestilt og modtaget, haven er næsten klar og selve haveplanerne er skitseret og ændret 1000 gange. Ja, så ER det altså svært at vente :)

Heldigvis sælger vores Fakta nu forårsløg i små potter til kun 8 kr per potte, så jeg har købt en smule hjem og har sat i en opsats. Mange vælger at dække med mos, så jorden ikke kan ses, men lige nu synes jeg, at det er for julet, så jeg har valgt at lade jorden være synlig. Og så står det altså også godt med den gren-buket jeg har inde. For knap 2 uger siden tog jeg grene ind af dét jeg tror er kvæde, og de har nu blomstret et par dage. Der er ingen duft, som ellers er forbundet med kvæden, men måske man mister det ved at tage dem ind?

Det hele står samlet på kommoden i det vi kalder "det mærkelige rum". Her var der køkken da min farmor boede her, men det har vi revet ned da der allerede var et stort køkken i en anden del af huset (hvem har brug for 2 køkkener? ) og nu er det et gennemgangsrum uden en egentlig funktion. Fra rummet er der døre til kontor, stue, kælder og bagindgang med det køkken vi bruger, så vi har valgt blot at have denne kommode og en reol med alle mine bøger her for nu. Simpelt, men hyggeligt. 

Og hyggeligt - det skal det være, så tit vi går igennem det rum!  Også selvom vi har et mindre tørrestativ stående her også ;)

Håber I alle har haft en dejlig weekend :)

6 kommentarer:

 1. Tillykke til dig... Du har vundet Vintage kalk maling....
  Hvor bor du - har du mulighed for at hente det ?
  V.h.
  Susanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Er det rigtigt! :D Åh hvor fantastisk!!! Det er jeg SÅ glad for :D :D

   Jeg bor i Brenderup på Fyn, ved ikke om det er langt fra dig? :)

   MVH
   Sandie

   Slet
 2. Hej Sandie.Sikke en smuk opstilling i dit "mærkelige" rum.Forårsblomster og smukke blomstrende grene lugter da lidt af forår.
  Vi har haft en dejlig weekend med gåtur i skoven og gæster til middag i går.
  Rigtig god dag til dig Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette

   Mange tak :) Jeg synes også det er hyggeligt sådan at gå forbi det hver gang :)

   Lyder som en skøn weekend, hvor er det dejligt med gæster :)

   Slet
 3. Hej Sandie
  Skønt at vi kan købe os til lidt forår. En potte med lidt løg og nogle breve med frø dufter da lidt af forår og det blir mere og mere svært at vente :-)
  Kh Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne :)

   Ja det er virkelig svært at vente!! I nat er der dog faldet lidt sne, så vi trækker den lidt endnu :)

   Slet