fredag den 16. januar 2015

En uventet gave fra HollandVores datter blev 2 år her d. 21 december og familien i Holland havde derfor meldt, at de ville sende en pakke fra dem allesammen i starten af det nye år.

Den ankom i dag med meget fine gaver til Alyssa, som vi glæder os til at se hende opdage. I pakken var også lidt tøj til hendes bror, der ankommer her i marts og minsandten om der ikke var en pose med forskellige forårsløg til mig?! Min forlovedes bror arbejder ved en blomsterhandler og de havde nogle ramponerede poser liggende, der havde fået lidt for meget regn etc. til at være pæne at sælge. 

Fantastisk, hvor glad sådan en pose kan gøre én. :) Desværre var der ingenting til min stakkels Alex, men mon ikke han overlever? ;)


Jeg har ikke set de dobbelte narcisser før, og det samme med Ixiolirion (måske der findes et dansk navn?), så det bliver spændende at se :)

Jeg tænker at plante hele molevitten i nogle krukker, da jeg intet har stående i krukker endnu. :) Så er der da et farveflor uden lige :P Derefter kan det komme ud i haven :)

Derudover har jeg givet mig selv en gave i dag. Jeg elsker, elsker, ELSKER orkidéer og der var simpelthen den fineste sart-rosa orkidé i Brugsen til 60 kr, og lige pludselig, vupti, hoppede den hen i armene på mig. Jamen, hvad kunne jeg gøre? :O :)
Jeg synes, at spillet i farverne er så smukt. Changerende fra hvid til rosa til pink ... og så med de smukke prikker og mønstre. Iih, man kan da kun blive forelsket?

Nu står den på mit skrivebord og lyser op :)8 kommentarer:

 1. Hej Sandie
  Ja det er bare med at tage imod både orkidéer, som hopper i dine arme, men også ramponerede poser fra Holland. Dejligt for dig - og tillykke med den ventede lillebror. Tænk at have en af hver slags - jeg har tre drenge :) det er nu også fint nok, den sidste er lige fyldt 27 :)
  Det er en flot orkidé, jeg har lige arvet min mors, hele hendes vindueskarm på plejehjemmet var fyldt med orkidéer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er ked af at høre om din mor :(

   Orkidéer er faktisk også en lille besættelse jeg har fået fra min mor, hun er stor fan og har også alle vindueskarme fyldt :) Og mange tak, vi glæder os også til at have en af hver. Min mor fik 2 piger og min kærestes mor fik 2 drenge, så vi er heldige at få lov til at prøve begge :) 3 drenge må være noget af en håndfuld! :)

   Slet
 2. Der var du da heldig at løgposerne var ramponerede :-) Sikke en dejlig gave at få. Det må i det hele taget være så hyggeligt at få en pakke med gaver til (næsten) alle!
  God weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg var meget heldig :) Alex' bror tænker altid på mig med blomster, især da vi boede i Holland, så det er dejligt :D

   God weekend til dig også! :)

   Slet
 3. Hej Sandie.Pyt med at poserne er lidt ramponerede....................bare indholdet er OK.
  Og rigtig god ide med at sætte dem i krukker.Har selv plantet ti krukker med tulipaner og narcisser
  Jeg er også rigtig glad for orkideer...................og arvede også en del fra min mor.
  Smukke billeder af din orkide.
  Og sjovt nok viser jeg også en smuk orkide som det sidste billede i min årskavalkade.
  Rigtig god weekend Knus Jette.

  SvarSlet
  Svar
  1. Godaften Jette :)

   Ja jeg tager mig heller ikke af posernes udseende, det er jo løgene, der er de vigtigste :) Har desværre kun 2 mindre krukker, da resten ikke kunne finde plads i lastbilen fra Holland, men må sætte dem, der kan være der deri og så resten i jorden :)

   Så godt din nytårskavalkade, det var dejlige billeder - glæder mig især til at se, hvordan dit nye bed ser ud nu til sommer :)

   Slet
 4. Sikke en skøn pakke!
  Løgene ser rigtig spændende ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg glæder mig også til at se dem komme op og springe ud :)

   Slet