fredag den 23. januar 2015

Drømmer stadig om forårDet er altså svært ikke at drømme om foråret når man gang på gang støder på smukke blomster i Fakta.

Nu ser udstillingen i det mærkelige rum således ud
Det her er det eneste sted, hvor jeg kan have noget "pænt" og vores datter ikke piller, så der bliver tit skiftet ud. Det er nu hyggeligt. 
Jeg har desuden en masse små forårs-iris stående, foruden de små narcisser og enkelte hyacinter. Nu MÅ foråret godt snart komme :)

Forresten, må jeg lige fortælle jer, at jeg vandt en giveway ved Bonderosen for nogle dage siden og i dag ankom gaven! Det var 3 små bøtter vintage kalkmaling. Dertil købte jeg en gang voks og så delte vi fragten. En super deal for mig, da jeg faktisk overvejede selv at købe kalkmaling lige før jul og nu i stedet vandt det! Så kan jeg afprøve det inden jeg evt. køber mere :)

Ser det ikke allerede helt fantastisk ud? Nu står det her på mit skrivebord og venter på, at jeg går på barsel så jeg har tid til at male :)

Det er i øvrigt første gang at jeg vinder noget som det her nogensinde. Jeg er så glad! :D

11 kommentarer:

 1. Til lykke med gevinsten! Og det bliver forår lige om lidt :-) Det er allerede blevet betydeligt lysere, over en time er dagen blevet længere!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der er heldigvis ikke så længe til, som der har været! Og det er en trøst :) Mange tak! Jeg glæder mig til at afprøve det :)

   Slet
 2. Åh ja - tulipaner <3 Så dufter der af forår!

  - Anne

  SvarSlet
 3. Ja men tillykke med præmien - ren win win situation :) Flot opstilling du har.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :)

   Håber alt er vel hos dig :)

   Slet
 4. Så fedt du vandt...god fornøjelse med maleriet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :D Glæder mig til at prøve det - har allerede 3 småting jeg tænker, der kunne være super at afprøve det på :)

   Slet
 5. Hej Sandie.Stort tillykke med den fine præmie du har vundet........................er da rigtig spændt på hvad du vil male?
  Og dejlige forårsblomster kan man ikke få for mange af.
  Har lige købt en flot stor vibeæg.
  Rigtig god weekend Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Jette :) Uh jeg har en hylde til Alyssa og vores dreng og en flot gammel trebenet skammel til mig selv, der skal have en tur :)

   Vibeæg er fantastiske! Hvor fandt du dine? Heromkring tror jeg, at jeg i en rigtig blomsterforhandler for at finde det :)

   God weekend!

   Slet
  2. Hej Igen Glæder mig til at se dine malede ting......................og min flotte vibeæg købte jeg såmænd i vores Føtex.
   Har lige taget billeder af den til søndagens indlæg.
   Rigtig god aften Knus Jette

   Slet